Selecteer een pagina

Diensten

[vc_row][vc_column][vc_column_text]SEARCHUSER is het internet marketing bureau uit Volendam waar mijn diensten onder vallen. Wij hebben meerdere lokale specialisten oftewel internetcoaches die klanten begeleiden op weg naar meer klanten via internet.

Internet marketing bureau | In Volendam en ver daarbuiten

Natuurlijk kunnen wij op afstand veel (technische) zaken regelen. Belangrijk voor succes is echter de onze klanten snappen wat een internet marketing bureau zoals SearchUser.nl doet. Onze coaches komen dan ook 1 op 1 om uitleggen wat internetmarketing nu en in de toekomst gaat betekenen. En de ontwikkelingen staan ook in 2013 nog meer in de kinderschoenen. Dit proces begeleiden wij stap voor stap. Zelf opereer ik voornamelijk in Volendam, Purmerend en Noord-Holland. Daarnaast zijn wij actief in Leiden (Zuid-Holland), Houten (Utrecht), Almelo (Oost-Nederland) en Antwerpen (België).

Internet marketing advies

Weten wat internet marketing voor u kan betekenen? Laten we dan eens een kop thee drinken. Internetmarketing wordt steeds meer een onmisbare en essentiële schakel voor bedrijven. Waar u dan aan moet denken? Klik hier.


internet-marketing-bureau-volendam

Google Adwords opzetten of verbeteren

Sinds eind 2010 ben ik door Google erkend als Adwords specialist. In mijn ogen verdient een echte specialist zijn kosten ruimschoots terug. MKB bedrijven, ook in Volendam, zien Google Adwords nog steeds als meest relevante kanaal in hun marketingmix. klik dan hier voor meer informatie over Google Adwords.


Topposities in linkerrijtje Google | SEO of Zoekmachine optimalisatie

Iedereen wil in het linkerrijtje van Google, want dit kost ‘niks’. De belangrijkste vraag is echter: op welke zoekwoorden wilt u dit? Na antwoord op die vraag hebben wij een aantal all-inn pakketten om dit te bereiken.


Social Media marketing en zoekmachines | Wat is het effect en wat wel en niet doen?

Google vind Social Media belangrijk, dus vinden wij het nog belangrijker. Er zijn veel mensen die beweren Social Media Goeroe of specialist te zijn. Ik ben dat niet. Maar ik weet wel hoe u Social Media zo kunt inrichten dat het een versterkend effect heeft op uw reputatie in Google.


Google Places Search | Lokale resultaten

Het is waarschijnlijk al opgevallen, maar sinds een aantal maanden geeft Google een landkaartje weer bij de zoekreusultaten. Deze ontwikkeling gaat bij steeds meer zoekopdrachten doorzetten. De eerste 7 resultaten worden gratis vertoond. U ook?


Vertoond worden in Google Shopping : hoe werkt dit?

Google Shopping wordt helemaal uit Google gehaald, behalve dan niet in Google Adwords. Dus Google Places wordt helemaal betaald! Als u tussen deze resultaten kunt komen, zal dit een geweldige boost geven aan uw webshop. Informeer eens naar de mogelijkheden.


website verbeteren volendam

Webanalyse | Wat doen bezoekers wel en niet?

Wat is het doel van uw website? Is uw website aantrekkelijk genoeg voor uw bezoekers? Waar haken uw bezoekers af? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord als u uw website structureel meet en verbetert. Met eenvoudige tips en trucs wordt uw website snel veel beter.


Bestelproces meten, analyseren en verbeteren

Te vaak stoppen uw websitebezoekers iets in het winkelmandje, maar gaan dan niet over tot een bestelling. Ontzettend zonde, omdat deze bezoekers wel erg geïnteresseerd waren. Geef meer aandacht aan het proces, de mogelijkheden en verbeterpunten.


Affiliate marketing | Voor webshops die klaar zijn voor een nieuwe stap

Laat anderen voor u werken en beloon ze daarvoor. Uw webshop groeit, maar het gaat u niet hard genoeg. Binnen affiliate marketing gaan anderen zorgen dat u meer bestellingen krijgt. Op basis van vaste afspraken beloont u ze daarvoor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_posts_slider type=”flexslider_fade” interval=”0″ link=”link_post” order=”DESC” title=”12″ count=”1″ posttypes=”post”][/vc_column][/vc_row]